Radiokativnost 137Cs u pečurkama
Radioactivity of 137Cs in mushrooms
Кључне речи:
Radioaktivnost / 137Cs / Gamaspektrometrija / Pečurke / Radioactivity / Gamma spectrometry / MushroomsИзвор:
X međunarodni naučni skup "Sigurnost i kvalitet hrane" : Zbornik radova, 2022, 2, 286-291Издавач:
- Brčko Distrikt : Evropski univerzitet
Финансирање / пројекти:
- Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, институционално финансирање - 200017 (Универзитет у Београду, Институт за нуклеарне науке Винча, Београд-Винча) (RS-MESTD-inst-2020-200017)
Напомена:
- 10. međunarodni skup "Sigurnost i kvalitet hrane" : Maj 13. 2022.
Колекције
Институција/група
VinčaTY - CONF AU - Rajačić, Milica AU - Sarap, Nataša AU - Janković, Marija PY - 2022 UR - https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/12581 PB - Brčko Distrikt : Evropski univerzitet C3 - X međunarodni naučni skup "Sigurnost i kvalitet hrane" : Zbornik radova T1 - Radiokativnost 137Cs u pečurkama T1 - Radioactivity of 137Cs in mushrooms VL - 2 SP - 286 EP - 291 UR - https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_vinar_12581 ER -
@conference{ author = "Rajačić, Milica and Sarap, Nataša and Janković, Marija", year = "2022", publisher = "Brčko Distrikt : Evropski univerzitet", journal = "X međunarodni naučni skup "Sigurnost i kvalitet hrane" : Zbornik radova", title = "Radiokativnost 137Cs u pečurkama, Radioactivity of 137Cs in mushrooms", volume = "2", pages = "286-291", url = "https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_vinar_12581" }
Rajačić, M., Sarap, N.,& Janković, M.. (2022). Radiokativnost 137Cs u pečurkama. in X međunarodni naučni skup "Sigurnost i kvalitet hrane" : Zbornik radova Brčko Distrikt : Evropski univerzitet., 2, 286-291. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_vinar_12581
Rajačić M, Sarap N, Janković M. Radiokativnost 137Cs u pečurkama. in X međunarodni naučni skup "Sigurnost i kvalitet hrane" : Zbornik radova. 2022;2:286-291. https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_vinar_12581 .
Rajačić, Milica, Sarap, Nataša, Janković, Marija, "Radiokativnost 137Cs u pečurkama" in X međunarodni naučni skup "Sigurnost i kvalitet hrane" : Zbornik radova, 2 (2022):286-291, https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_vinar_12581 .